Om Sascha Familien

Stifter og grundlægger, Mike David Sacha Rasmussen, som har grundlagt familien, Sascha Familien.
En Familie hvis egenskab er sammenhold og alle har samme mål og det bekæmpelse af mobning og tyranni, bekæmpelse af ensomhed og mistrivsel i blandt børn og unge.

Du er ikke alene?

Familien består af mange familiemedlemmer indenfor diverse genre, såsom Erhvervslivet, private, myndigheder, restaurantøre, juridiske afdelinger, organisationer indenfor mobning og ensomhed, fællesskaber anti-mobning koncerner, Film og Tv verden, Medier, Nyhedsplatforme, Anti Bandekriminalitet, Anti Hacking, Teater og Kultur, Udenlandske mediestudier, etc.

 

Familiens formål og gøremål

Familiens Formål og gøremål er bekæmpelse af mobning og tyranni både på familiens arbejdspladser og udenfor arbejdspladserne. Bekæmpelse indenfor ensomhed, som rammes af tvillingebroren, nemlig Mobning. Vi er imod Bandekriminalitet og tager et meget stort skridt fra det og frygter ikke Kriminaliteten men tværtimod er imod Den. Vi afholder børne og unge samt ældre arrangementer som tegn på dejligt fællesskab og tryghed samt at alle er lige samt Bekæmpelse af 

Cyber Mobning. 

Vi Tager os af dig/Jer

“Aldrig mere skal man føle sig alene og tro at ens verden er  ødelagt, men jeg fandt vej og råd. Nu ved jeg det er okay at være bange. For når man er bange så bliver man modig og når man er modig, så gør man heltegerninger.”

folkets citat.

Ingen skal føle sig alene

Sascha Familien tager imod og kæmper for de svage og er stemmen af de stemmeløse med formål for ligestilling, anerkendelse, sammenhold og familiebånd, hvor alle er lige.

Sascha Familien er Dansk og Internationale, da mobning og ensomhed eksistere overalt og ingen skal føle sig alene og ensomme samt mobbet. I guds øjne er vi alle lige og specielle.

Familiens lys står klart og selvom man vandre alene i de mørkedes dale, er Familiens Lys så kraftigt som vore Herres Lampe.

 

Sascha Familiens Netværk hvis vi som et eksempel siger en person som føler sig ensom og mobbet, hvor personen har et ønske om at starte på en drøm som har været i glemmebogen hos den enkelte og ikke har haft nogen mulighed for at udfylde den eller skabe sig et netværk, da mobningens tvillingebror er ENSOMHED. Så derfor kan vi, Sascha Familien tilbyde og tager imod dem som har brug for en håndsrækning og et lyttende øre og hver Sascha Familie medlem kan afgive råd og vejledning til den enkelte og så er det op til personen at kunne komme videre efter rådgivning og det lyttende øre, samt at der er skabt en kontakt i ens daglig dag og at man videre igennem rådene og vejledning til hvor man skal beskæftige sig hen, at der så muligvis kommer et nyt bekendtskab og man kan få venner og kontakter.

 

Man skal ikke søge ind i de dårlige miljøer og kriminalitet, da de bliver lokket med ligegyldighed, falske penge, ordre manipulering, okay at være voldlig og aggressiv, hurtige penge, Stoffer. Alt dette er bønder i skak spil og kan udskiftes og ofres, men det ser den enkelte ikke og bliver lokket med de andre ting i stedet for deres oprigtige “Rolle”…

Det er forkert mener vi, Sascha Familien og tager imod alle som vil have et fælleskab og netværk, hvor det lyttende øre og man bliver HØRT. 

Ingen skal og vi gentager INGEN skal være alene eller mobbet.